DELTA POLOVNI AUTOMOBILI - Centar polovnih automobila

Da li ste oduvek želeli provereno, korišćeno vozilo koje je redovno održavano u ovlašćenim servisima? Da li tražite sigurne i legalne automobile? Da li ste zainteresovani za korišćene automobile sa garancijom do dve godine? Usled svih ovih potreba klijenata da kupuju polovna vozila sa jednakim kvalitetom usluge i sa sigurnošću kao pri kupovini novog automobila, Delta Auto je odlučio da otvori centar za polovna vozila – DELTA POLOVNI AUTOMOBILI.

Šta vam nudimo?

Ukoliko želite sigurnu i kvalitetnu kupovinu korišćenih vozila posetite Delta polovne automobile i uz pomoć stručnih prodajnih saradnika, odaberite vozilo za sebe.

Na raspolaganju su vam sertifikovana korišćena vozila različitih brendova, poznate istorije, sa garancijom na motor u periodu od 12 meseci ili pređenih 10.000km. Time ćete otkloniti sumnje koje ste do sada mogli imati prilikom kupovine polovnih vozila, a odnosile su se na proverenost vozila, sigurnost u tehničku ispravnost, navedenu kilometražu u automobilu i sl.

Izborom vozila iz prodajnog centra Delta polovni automobili doneli ste dobru odluku. Vozilo je već prošlo temeljnu „360 stepeni“ proveru pre nego što je izdat sertifikat Delta polovni automobili. Naša polovna vozila ispunjavaju najviše standardne u pogledu vizuelnih i tehničkih detalja, unutar ili izvan vozila: svako vozilo je uspešno prošlo rigoriznu proveru i u potpunosti ispunjava sve precizno navedene standarde.

Na Delta polovnim automobilima možete kupiti kvalitetan, pouzdan i luksuzan automobil. Automobil koji želite da kupite, nalazi se baš kod nas!